Reduceri și Campanii Online #52: Azi PC Garage, Altex, Flanco, Libris [...]

756 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #52: Azi PC Garage, Altex, Flanco, Libris [...]</b>Dacă ploaia din ultimele zile v-a ținut prizonieri în casă, atunci articolul de față vine la fix. Vă propunem o sesiune de shopping online și pentru a vă scuti de căutarea și navigarea printre ofertele retailerilor, avem noi o listă a celor mai

Cei curioși să afle ce noutăți mai sunt în materie de promoții organizate în online au nimerit la fix pentru că astăzi vine o nouă ediție Reduceri și Campanii Online. Așa cum v-am obișnuit, veți găsi mai jos o listă a campaniilor pe care retailerii le organizează în momentul de față, iar mai jos aveți și un produs erou al zilei care ne-a atras atenția prin discount-ul primit. Să vedem cum arată lista astăzi!

Produsul erou al zilei:

Avem astăzi un telefon interesant care primește o reducere considerabilă, acela fiind LG G7 ThinQ pe care QuickMobile.ro îl vinde la cel mai bun preț de pe plan local și anume 3.299 lei. Telefonul aduce ecran QHD+ de 6.1 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash și o cameră duală de 16 megapixeli cu deschidere f/1.6 și stabilizare optică a imaginii.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×