FIFA 19 Mobile este disponibil acum în faza beta; Iată cum îl poţi juca pe Android

3.459 ori
<b>FIFA 19 Mobile este disponibil acum în faza beta; Iată cum îl poţi juca pe Android</b>În mod interesant am descoperit în ultimele zile faptul că cea mai nouă versiune de FIFA pe mobile și anume FIFA 19 Mobile este deja disponibilă pe Android, doar în faza beta ce-i drept. Numele oficial este FIFA Mobile și doritorii pot aplica

Am fost şocat de cât de puţină presa internaţională a acoperit faptul că poţi juca deja noul FIFA 19 Mobile. Mă rog, de fapt se numeşte doar FIFA Mobile şi este cea mai nouă versiune a jocului de fotbal de la EA pentru mobil. Aflaţi cum îl puteţi juca mai jos, doar pe Android.

FIFA Mobile

În primul rând trebuie să intraţi aici să vă înscrieţi în beta şi apoi veţi fi redirecţionaţi spre pagina sa din Play Store. Beta-ul a început pe 11 octombrie şi se termină pe 1 noiembrie, iar jocul debutează oficial pe 7 noiembrie. Electronic Arts a implementat aici un nou engine, care ne aduce cu un pas mai aproape de grafica de pe console. Avem şi echipele aduse la zi şi moduri de joc clasice, dar şi pe cele noi.

FIFA Mobile

În beta putem juca 11 versus 11 într-un meci complet de "90 de minute", dar şi acele meciuri pe secvenţe, câte 5-6 faze de atac contra unui adversar real, gamer ca şi noi. Avem şi meciuri complete contra adversarilor umani (Head to Head), dar şi meciuri zilnice cu echipe internaţionale puternice, precum Bayern, Manchester United şi Juventus. Fiecare astfel de meci câştigat ne aduce un cartonaş cu un jucător de elită.

Apar şi diferite challenge-uri zilnice precum înscrierea unui număr de goluri, dueluri 2 la 1 cu portarul şi la început când instalaţi aplicaţia treceţi şi de nişte Drills tutorial. Puteţi opta pentru control prin swipe-uri sau pentru butoane virtuale afişate pe ecran. Există şi o secţiune specială de feedback, încât dezvoltatorii să ştie ce v-a plăcut şi ce nu şi ce probleme au apărut. Am jucat câteva minute şi e foarte uşor să înscrii de această dată.

Revenim cu review!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×