Samsung Galaxy Note 9 va fi anunţat pe 9 august în New York; Teaserele fac referire la noul S Pen

1.292 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 va fi anunţat pe 9 august în New York; Teaserele fac referire la noul S Pen</b>Samsung Galaxy Note 9 ne-a invadat ecranele în ultima săptămână, cu scăpări legate de design, specificaţii şi mai nou şi de S Pen. Acum avem în sfârşit informaţia momentului şi anume data de anunţare oficiala: 9 august.

Samsung Galaxy Note 9 ne-a invadat ecranele în ultima săptămână, cu scăpări legate de design, specificaţii şi mai nou şi de S Pen. Acum avem în sfârşit informaţia momentului şi anume data de anunţare oficiala: 9 august.

Conform surselor oficiale Samsung Galaxy Note 9  va fi anunţat pe 9 august la New York, iar teaserele fac referire la un S Pen nou şi aparent... auriu!? E scos în evidență în poster si butonul acelui stylus. Ştiam deja că datele de 2 sau 9 august ar fi fost alese pentru eveniment, dar fără o confirmare exactă până acum. Tradiţia se respectă aş spune: Samsung, Note, Unpacked, final de vară şi New York. Aşteptăm aici un phablet cu ecran de 6.4 inch, cu baterie de 3850 mAh şi procesor Snapdragon 845 sau Exynos 9810 Octa.

Va avea şi 64, 128 sau 256 GB stocare, plus 6 GB RAM. Există şi zvonuri despre o versiune cu 512 GB stocare. Ecranul are rezoluţie Quad HD+, este evident un Infinity Display, iar în spate vom avea o cameră duală cu tehnologie ISOCELL de generaţie nouă. Diafragma variabilă e in ecuaţie și ea. În față avem scanner de iris, cameră de 8 MP, iar stylus-ul ar putea veni cu suport Bluetooth şi funcţii de telecomandă şi joystick pentru telefon.

Estimez că vom vedea în magazine acest terminal la mijloc de luna august. Preţul? În jur de 1000 de euro, poate chiar mai mult.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×