Angry Birds Space - 50 de milioane de descărcări În 35 de zile

856 ori
<b>Angry Birds Space - 50 de milioane de descărcări În 35 de zile</b>Rovio a punctat serios în 2012 cu cel mai nou joc din seria Angry Birds - Angry Birds Space. Au raportat peste 50 de milioane de descărcări. Au fost adunate download-urile din toate magazinele de aplicații mobile în care-i prezent. &nbsp; A devenit...

Rovio a punctat serios în 2012 cu cel mai nou joc din seria Angry Birds - Angry Birds Space. Au raportat peste 50 de milioane de descărcări. Au fost adunate download-urile din toate magazinele de aplicații mobile în care-i prezent.

A devenit și cel mai răspândit joc mobil din toate timpurile. Rovio este o companie finlandeză și pe blogul lor anunțau că vor veni și mai multe suprize din partea lor în viitorul apropiat.

Și puțină statistică:

  • Angry Birds Space - 50 de milioane de descărcări în 35 de zile;
  • Angry Birds - primul versiune lansată - 700 de milioane de descărcări din 2009. 

Angry Birds Space poate fi jucat pe tabletele, telefoanele sau desktop-urile cu iOS, Android, PC sau Mac. Nu poate fi jucat pe telefoanele cu Symbian sau Windows Phone, cel puțin până în acest moment.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×