Angry Birds Space - 50 de milioane de descărcări În 35 de zile

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 818 ori
<b>Angry Birds Space - 50 de milioane de descărcări În 35 de zile</b>Rovio a punctat serios în 2012 cu cel mai nou joc din seria Angry Birds - Angry Birds Space. Au raportat peste 50 de milioane de descărcări. Au fost adunate download-urile din toate magazinele de aplicații mobile în care-i prezent. &nbsp; A devenit...

Rovio a punctat serios în 2012 cu cel mai nou joc din seria Angry Birds - Angry Birds Space. Au raportat peste 50 de milioane de descărcări. Au fost adunate download-urile din toate magazinele de aplicații mobile în care-i prezent.

A devenit și cel mai răspândit joc mobil din toate timpurile. Rovio este o companie finlandeză și pe blogul lor anunțau că vor veni și mai multe suprize din partea lor în viitorul apropiat.

Și puțină statistică:

  • Angry Birds Space - 50 de milioane de descărcări în 35 de zile;
  • Angry Birds - primul versiune lansată - 700 de milioane de descărcări din 2009. 

Angry Birds Space poate fi jucat pe tabletele, telefoanele sau desktop-urile cu iOS, Android, PC sau Mac. Nu poate fi jucat pe telefoanele cu Symbian sau Windows Phone, cel puțin până în acest moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×