Galaxy Nexus Black S - așa ar putea arăta următorul Google Nexus Phone produs de Samsung

1.769 ori
<b>Galaxy Nexus Black S - așa ar putea arăta următorul Google Nexus Phone produs de Samsung</b>Dacă tot ne apropiem de momentul în care dispare misterul din jurul lui Samsung Galaxy S III, hai să speculăm puțin pe tema următorului super terminal de la Samsung. Haideți să presupunem că al patrulea Google Nexus Phone va fi produs tot de...

Dacă tot ne apropiem de momentul în care dispare misterul din jurul lui Samsung Galaxy S III, hai să speculăm puțin pe tema următorului super terminal de la Samsung. Haideți să presupunem că al patrulea Google Nexus Phone va fi produs tot de Samsung și că va arăta ca și modelul de mai jos.

Acesta este conceptul Galaxy Nexus Black S, un terminal Google creat de către Antoine Brieux. Designerul francez își imaginează un smartphone cu display Super AMOLED+ de 4.9 inch și rezoluție 720p. Terminalul rulează Android 4.0ICS și este cu siguranță compatibil cu Android 5.0 Jellybean, dacă tot speculăm. El cântărește 153 de grame, măsoară 8.43 mm în grosime și suporta conectivitate WiFi, Bluetooth, HSPA+. Alte dotări includ 32/64GB memorie intenra, o baterie de 2.500 mAh, un procesor quad core de 1.4 GHz, NFC, accelerometru și 1.5 GB RAM.

Formatul acesta nu implică nici un buton, iar carcasa este fabricată din aluminiu și adoptă designul unibody. E interesantă și abordarea la capitolul SIM, cu un "SIM Virtual", deși nu prea înțeleg ce a vrut să zică designerul cu asta. în fine, în spate avem o cameră de 12 megapixeli cu autofocus continuu și în față o cameră de 3.2 megapixeli. Terminalul nu sună deloc futurist, ba chiar realist și destul de aproape de ce ne va aduce Galaxy S III. Voi ce așteptări aveți de la următorul Nexus Phone?

Galaxy Nexus Black S

Concept Telefon Samsung

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×