Aplicația benchmark AnTuTu 6.0 în versiunea Beta 2 este acum disponibilă spre descărcare

1.254 ori
<b>Aplicația benchmark AnTuTu 6.0 în versiunea Beta 2 este acum disponibilă spre descărcare</b>Ca de fiecare dată c&acirc;nd un nou smartphone ajunge pe piață, suntem curioși și cu privire la rezultatele sale &icirc;n cadrul testelor benchmark, AnTuTu fiind practic cel mai popular software de acest tip. Despre această aplicație vom vorbi...

Ca de fiecare dată când un nou smartphone ajunge pe piață, suntem curioși și cu privire la rezultatele sale în cadrul testelor benchmark, AnTuTu fiind practic cel mai popular software de acest tip. Despre această aplicație vom vorbi astăzi, mai precis despre versiunea cu numărul 6 ce încă se află în stadiul beta.

Aplicația de față denumită complet AnTuTu 6.0 Beta 2, tocmai ce și-a făcut apariția pe site-ul apkmirror.com, platormă de unde poate fi descărcată sub forma unui apk. Imediat după instalarea pachetului software remarcăm că design-ul a fost schimbat aproape complet, fiind totodată și mai atractiv față de actuala versiune existentă în Google Play.

Aplicația benchmark AnTuTu 6.0 în versiunea Beta 2 este acum disponibilă spre descărcare

Desigur, modificările principale au fost aduse algoritmului de testare a performanțelor device-ului din mai multe puncte de vedere. Vor fi testate rând pe rând, capabilitățile grafice, performanța procesorului, eficiența memoriei RAM, dar și cât de bine pusă la punct este experiența de utilizare a device-ul nostru.

Este adăugată și o nouă scenă pentru testarea performanțelor grafice, scenă denumită Marooned ce ne poartă printr-o junglă prin mijlocul nopții. De asemenea, putem realiza și teste specifice HTML5, cât și un test al display-ului. Aflați că AnTuTu 6.0 este special dezvoltat pentru Android Marshmallow, oferind totuși și compatibilitate cu telefoanele ce rulează minim Android 4.1 Jelly Bean.

Aplicația benchmark AnTuTu 6.0 în versiunea Beta 2 este acum disponibilă spre descărcare

Personal, am testat această variantă Beta 2.0 pe un smartphone Huawei Mate S, dispozitiv ce obține un scor total de 51.765 puncte, fiind clasat sub Honor 7 (55.055 puncte). Prima poziție în cadrul acestui top este ocupată de către phablet-ul Meizu PRO 5 (85.652 puncte), device cu procesor Samsung Exynos 7420.

Revenind la Mate S, aflați că acest model obținea un scor de 50.122 puncte în versiunea AnTuTu 5.7.1, la momentul realizării recenziei. Puteți descărca și voi această versiune Beta 2.0 a testului benchmark de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×