Aplicaţia de socializare Peach se lansează pe Android, e un fel de Twitter 2.0 cu comenzi inedite prin Magic Words

950 ori
<b>Aplicaţia de socializare Peach se lansează pe Android, e un fel de Twitter 2.0 cu comenzi inedite prin Magic Words</b>Luna trecută scriam&nbsp;despre faptul că Peach e o reţea nouă de socializare, care a făcut senzaţie pe Internet şi a primit şi o aplicaţie pe iOS. Astăzi aflăm că există şi o aplicaţie pe Android, care poate fi descărcată gratuit de...

Luna trecută scriam despre faptul că Peach e o reţea nouă de socializare, care a făcut senzaţie pe Internet şi a primit şi o aplicaţie pe iOS. Astăzi aflăm că există şi o aplicaţie pe Android, care poate fi descărcată gratuit de aici.

Numită o combinaţie între Slack şi Twitter şi realizată de cofondatorul lui vine, aplicaţia Peach include un feed în care utilizatorii pot partaja fotografii, clipuri video, linkuri, actualizări de status şi multe altele. GIF-urile sunt un punct cheie aici ca şi o serie de mici statusuri cu privire la activităţile pe care le faceţi, sau la momente din viaţa voastră, partajate cu cei apropiaţi.

O serie de "Magic Words" vă permit să alegeţi diferite comenzi şi activităţi. Dacă scrieţi un Magic Word "Here", statusul vostru va include şi locul în care vă aflaţi. Dacă scrieţi "shout", atunci veţi posta cu Caps Lock. "Weather" va anunţa prietenii cum e vremea la voi, iar "draw" va permite să desenaţi. Spre deosebire de Facebook sau Twitter, aici trebuie să intrăm în feedul unui prieten pentru a vedea ce a postat, neexistând un feed centralizat.

Varianta lansată ieri pe Android permite postarea la nivel public a unui profil, ceea ce înseamnă că veţi putea primi comentarii şi follow la postari fără să acceptaţi un friend request întâi. Avem şi noi cont pe Peach iar numele nostru de utilizator e "mobilissimo".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×