Aplicația Dell Mobile Connect va oferi curând suport și pentru terminalele iOS

952 ori
<b>Aplicația Dell Mobile Connect va oferi curând suport și pentru terminalele iOS</b>Primele zile ale anului 2020 marchează și numeroase lansări/anunțuri din partea producătorilor de pe piață, un exemplu fiind Dell care dezvăluie ceva util pentru utilizatorii de terminale Apple. După cum descoperiți încă din titlu

Primele zile ale anului 2020 marchează și numeroase lansări/anunțuri din partea producătorilor de pe piață, un exemplu fiind Dell care dezvăluie ceva util pentru utilizatorii de terminale Apple. După cum descoperiți încă din titlu, aplicația Dell Mobile Connect va oferi în perioada următoare și suport pentru telefoanele ce rulează iOS.

Această aplicație permite conectarea smartphone-ului tău la notebook-urile Dell și facilitează astfel transferul de fișiere, dar și funcții precum screen mirroring. Dacă până în prezent acest feature de transfer wireless a datelor era limitat doar pentru device-urile Android, iată că acum disponibilitatea se extinde și pe iPhone-uri.

Suntem informați că utilizatorii iOS ce dețin laptop-uri Dell XPS, Inspiron, Vostro, Alienware sau G-Series vor putea să își acceseze conținutul de pe telefon și transfera fișiere în stil drag-and-drop direct de pe notebook. Suportul pentru iOS va sosi începând din această primăvară, astfel că mai avem ceva de așteptat. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×