Aplicația Facebook aduce suport pentru distribuirea clipurilor video către televizor via Chromecast sau Apple TV

824 ori
<b>Aplicația Facebook aduce suport pentru distribuirea clipurilor video către televizor via Chromecast sau Apple TV</b>Aplicația Facebook primește de astăzi și suport pentru distribuirea clipurilor video către televizor prin intermediul unui dispozitiv Chromecast sau Apple TV. Pentru moment doar utilizatorii iOS vor beneficia de acest feature, urmând ca în curând să fie

Începând de astăzi, aplicația Facebook include și suport pentru funcția de casting a clipurilor video către televizor folosind fie un dongle Chromecast sau un Apple TV. Pentru moment, acest feature este disponibil pe iOS și desktop, urmând ca în perioada următoare să fie actualizată și aplicația Android. 

Pentru a distribui un asemenea clip video văzut pe Facebook direct pe televizor, tot ce avem de făcut este să apăsăm butonul în formă de TV ce se află în colțul din stânga a ferestrei unde clipul este afișat. Se pare că atât timp cât clipul rulează pe televizor, putem să ne întoarcem la feed-ul din aplicație și să continuăm browsing-ul printre statusuri, update-uri, fotografii și desigur alte clipuri similare.

Avem și un material video prin care ni se prezintă acest feature, unul scurt și la obiect ce ne explică foarte bine cum putem distribui clipurile către televizor. Rămâne să vedem cât de curând va sosi funcția și pe Android, și cât de populară se va dovedi aceasta printre utilizatori.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×