Xiaomi Mi Music Alarm Clock este o boxă Bluetooth portabilă ce costă doar 30 dolari; iată ce funcții ne aduce!

1.149 ori
<b>Xiaomi Mi Music Alarm Clock este o boxă Bluetooth portabilă ce costă doar 30 dolari; iată ce funcții ne aduce!</b>Xiaomi Mi Music Alarm Clock este numele celui mai nou gadget lansat pe piață de către compania chineză, un difuzor bluetooth foarte interesant ce este vândut la un preț de doar 30 dolari. Acesta permite redarea audio prin intermediul unei conexiuni

Xiaomi nu lansează doar smartphone-uri pe piață, ci și diverse gadget-uri interesante precum este cazul lui Mi Music Alarm Clock. Din câte vă puteți da seama atât din denumirea sa, cât și a imaginilor de mai jos, avem de-a face aici cu un difuzor Bluetooth care are și rol de ceas-alarmă. De asemenea, prin intermediul conexiunii Bluetooth 4.1 putem conecta smartphone-ul și totodată reda muzica pe acest gadget.

Xiaomi Mi Music Alarm Clock (2)

Difuzorul în sine oferă o putere audio de 5-watt, iar ca elemente extra regăsite aici avem câteva LED-uri pentru afișarea orei exacte, un buton pentru oprirea alarmei, și o baterie internă de 2600 mAh ce oferă o autonomie de până la 10 ore. Astfel, dispozitivul aici de față poate fi utilizat și pe post de boxă portabilă.

Xiaomi Mi Music Alarm Clock

Aflați că Xiaomi Mi Music Alarm Clock va fi disponibil doar pe piața din China pentru început, prețul de comercializare fiind de aproximativ 30 dolari. Posibil să îl vedem curând și în oferta retailerilor precum GearBest sau Everbuying, moment în care vă vom anunța aici. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×