Aplicația Events by Facebook ajunge acum pe smartphone-urile ce rulează Android

1.633 ori
<b>Aplicația Events by Facebook ajunge acum pe smartphone-urile ce rulează Android</b>După cum vă informam și noi prin intermediul unui articol, cei de la Facebook anunțau în luna octombrie a acestui an lansarea aplicației Events ce ajungea pentru început pe platforma iOS. De astăzi însă, software-ul cu pricina este disponibil și pe Androi

La începutul lunii octombrie vă anunțam prin intermediul unui articol și despre lansarea aplicației 'Events by Facebook', un software ce vine ca înlocuitor pentru calendarul obișnuit instalat din start pe smartphone. Deși inițial debuta doar pentru iOS, iată că de astăzi acesta ajunge și pe smartphone-urile și tabletele ce rulează sistemul de operare Android. 

Events

Pe lângă funcțiile obișnuite pe care orice aplicație de tip calendar ni le oferă, Events va integra automat și viitoarele evenimente ce sunt listate pe Facebook de către prietenii din lista noastră sau de către paginile cărora le-am dat Like. De asemenea, ne vor fi sugerate și diferite evenimente din zona noastră.

Găsiți aplicația Events by Facebook pentru Android aici (oficial), sau de aici (sursă alternativă), respectiv aici pentru platforma iOS!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×