Extensia Videostream pentru Chrome/Chromecast aduce o modalitate simplă de streaming a fișierelor de pe PC sau Laptop

Autor:  | Publicat în:  Google 1.381 ori
<b>Extensia Videostream pentru Chrome/Chromecast aduce o modalitate simplă de streaming a fișierelor de pe PC sau Laptop</b>Recent, în cadrul magazinului de aplicații pentru dispozitivul dongle Chromecast și-a făcut apariția o nouă extensie ce aduce o modalitate mult mai simplă de streaming local a materialelor video prin intermediul Chromecast. Această aplicație...

Recent, în cadrul magazinului de aplicații pentru dispozitivul dongle Chromecast și-a făcut apariția o nouă extensie ce aduce o modalitate mult mai simplă de streaming local a materialelor video prin intermediul Chromecast. Această aplicație poartă numele de Videostream și poate fi descărcată chiar de aici.

Primul, și totodată singurul pas pe care trebuie să îl avem în vedere după descărcarea extensiei Videostream este de a alege fișierul video pe care dorim să îl urmărim pe televizor, urmând ca mai apoi fișierul cu pricina să fie redat în mod automat. Printre formatele acceptate de către această extensie se numără AVI, MP4 HD și MKV.

Aflați și faptul că extensia Videostream va sosi cu o aplicație specială pentru Android ce va avea rol de telecomandă. De asemenea, urmează ca o astfel de aplicație să fie disponibilă în curând și pentru platforma iOS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×