Aplicația Focal Camera din CyanogenMod ajunge În Play Store; O aplicație excelentă pentru cameră

1.498 ori
<b>Aplicația Focal Camera din CyanogenMod ajunge În Play Store; O aplicație excelentă pentru cameră</b>Nici o zi fără știri despre CyanogenMod în această săptămână, se pare, iar astăzi descoperim că una dintre aplicațiile din acest ROM a ajuns în Play Store. E vorba despre aplicația de cameră numită Focal, care e disponibilă acum în faza...

Nici o zi fără știri despre CyanogenMod în această săptămână, se pare, iar astăzi descoperim că una dintre aplicațiile din acest ROM a ajuns în Play Store. E vorba despre aplicația de cameră numită Focal, care e disponibilă acum în faza beta.

Dezvoltatorul Guillaume Lesniak, creatorul acestei aplicații a retras-o din CyanogenMod ROM și a oferit-o in Play Store. Faptul că softul se află în beta înseamnă că ne putem aștepta la mici defecte. Observ și prezența unei abundente de opțiuni, inclusiv efecte ale camerei, moduri scenă, captura în rafală, timere, opțiuni de iluminare și un tool Auto Awesome.

Focal Camera

Avem la dispoziție chiar și un înlocuitor pentru PhotoSphere numit PicSphere. Aplicația vine cu funcție foto și video, mod panorama care nu funcționează la capacitate maximă și câteva widgeturi utile asociate aplicației. Trebuie menționat și că acest soft e disponibil gratuit și îl descărcați de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×