Scannerul de amprente Apple Touch ID a fost deja hackuit (Video)

1.269 ori
<b>Scannerul de amprente Apple Touch ID a fost deja hackuit (Video)</b>Hackerii au dat di nou lovitura, de această dată reușind să treacă de sistemul de securitate biometrică al celor de la Apple. E vorba despre faimosul TouchID care și-a făcut debutul pe iPhone 5S. &nbsp; Asociația europeană de hackeri Chaos...

Hackerii au dat di nou lovitura, de această dată reușind să treacă de sistemul de securitate biometrică al celor de la Apple. E vorba despre faimosul TouchID care și-a făcut debutul pe iPhone 5S.

Asociația europeană de hackeri Chaos Computer Club afirmă că a depășit scannerul de amprente Apple, folosind o tehnică din 2004. E nevoie doar de o imagine de înaltă rezoluție cu o amprentă și Touch ID va fi păcălit. Pentru acest procedeu e nevoie de o fotografie de 2400 DPI a amprentei unui utilizator preluată pe o suprafață din sticlă.

Apoi amprentă trebuie imprimată la 1200 DPI și folosită pentru a crea o fâșie subțire din latex care va servi drept amprenta falsă. Din câte înțeleg e vorba de mai mult decât un fals banal, ci un procedeu care rivalizează cu clonarea de carduri la capitolul complexitate. S-a terminat și cu acest mit al securității Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×