Huawei vrea la rândul său să producă un MOTO RAZR; A brevetat un telefon pliabil cu clapetă

813 ori
<b>Huawei vrea la rândul său să producă un MOTO RAZR; A brevetat un telefon pliabil cu clapetă</b>MOTO RAZR 2019 pare să fi pornit un tăvălug care nu se va opri prea curând. Odată cu anunţul său oficial tot mai multe companii au început să vină cu brevete de telefoane pliabile cu clapetă şi format vertical. Xiaomi s-a prezentat cu ceva de gen în ultim

MOTO RAZR 2019 pare să fi pornit un tăvălug care nu se va opri prea curând. Odată cu anunţul său oficial tot mai multe companii au început să vină cu brevete de telefoane pliabile cu clapetă şi format vertical. Xiaomi s-a prezentat cu ceva de gen în ultima săptămână şi acum o face şi Huawei.

Nici Samsung nu e departe judecând după Galaxy Fold 2, sau mai bine zis precursorul său care a primit un teaser la un eveniment Samsung recent. Revenind totuşi la brevetul Huawei, vedem aici un nou telefon cu ecran pliabil pe mijloc. E în faza de brevet, acordat de către WIPO şi publicat recent de către un buletin din Haga. Odată deschis, telefonul e foarte alungit, parcă mai mult decât MOTO RAZR.

Marginile ecranului par mai subţiri decât la telefonul RAZR, mai ales că nu avem nici bretoane, nici bărbii. În plus, lipseşte şi ecranul extern pentru notificări şi altele de gen. Compensând această lipsă, avem o parte din ecranul principal lăsată expusă, atunci când închidem "clapeta" (cele 2 parti nu se suprapun perfect). În spate există 3 camere şi ceva mecanisme optice extra dedesubt, poate un telemetru laser sau o cameră periscop pentru zoom.

Nu ne este prezentată prea clar balamaua, deci nu ştim la ce să ne aşteptăm acolo, dar la prima vedere nu prea apar goluri ca la MOTO RAZR. Cum Huawei Mate XS a fost deja confirmat şi are şanse să arate ca Mate X, e mai probabil că un Mate X2 să meargă pe această rută. Aflăm mai multe în 2020!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×