Aplicația Google Camera va împinge în față modul Night Sight, în defavoarea lui Panorama; Aflăm ce e nou în GCam 6.3

1.275 ori
<b>Aplicația Google Camera va împinge în față modul Night Sight, în defavoarea lui Panorama; Aflăm ce e nou în GCam 6.3</b>Dacă tot am aflat noutăți despre aplicația Google Photos și modul în care va evolua ea pe viitor, acum descoperim și ceva noutăți pregătite pentru Google Camera. Se pare că marele G vrea să împingă în față modul

Dacă tot am aflat noutăți despre aplicația Google Photos și modul în care va evolua aceasta pe viitor, acum descoperim și ceva noutăți pregătite pentru Google Camera. Se pare că marele G vrea să împingă în față modul Night Sight.

Totul provine de la cel mai nou beta al lui Android Q, versiunea 5, care a fost pus la dispoziție în ultimele 24 de ore. Vine printre altele cu reglaje de sensibilitate pentru butonul Back, dar și o nouă variantă de aplicație Google Camera. E vorba despre GCam 6.3. Ca idee varianta stabilă de Android Q vine cu GCam 6.2.

Nu sunt foarte multe diferențe între cele două, în afara faptului că schimbă amplasarea lui Night Sight. În loc să intrați în tabul More din dreaptă și apoi să accesați acest mod, puteți face swipe de 2 ori și intrați direct în modul special de captură nocturnă. Opțiunea Night Sight a ajuns deci la cel mai din stânga tab din seria de funcții de captură, lângă Portrait.

Odată cu această mutare a fost retrogradata și opțiunea Panoramă în tabul More. O altă modificare are de-a face cu mutarea iconului pentru temperatura culorii, care dispare din interfața GCam, cel puțin în beta. Posibil să revină în varianta finală. Cât despre Night Sight, acest mod de captură low light sosea anul trecut și făcea așa multe furori, încât toți mării producători de telefoane au început să ofere ceva similar.

Avem Nightscape la OnePlus, Night Mode la Huawei și Super Night la ASUS. Până și Apple ar pregăti un Night Mode pentru camera lui iPhone XI... Dar Night Sight rămâne reperul la ora actuală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×