Aplicația Google Fit îți poate monitoriza acum și calitatea somnului

1.250 ori
<b>Aplicația Google Fit îți poate monitoriza acum și calitatea somnului</b>Printre aplicațiile din suita celor de la Google avem și "Google Fit" - software ce ne ajută să ne monitorizăm activitatea fizică și mai noi chiar și somnul. Recent această aplicație a primit funcția de monitorizare a somnului

Printre aplicațiile din suita celor de la Google avem și "Google Fit" - software ce ne ajută să ne monitorizăm activitatea fizică și mai noi chiar și somnul. Recent această aplicație a primit funcția de monitorizare a somnului folosind datele preluate de la o brățară de fitness sau un smartwatch.

Se pot adăuga intrări noi în istoricul de somn în cazul în care aplicațiile companion de purtabile nu oferă analize complete ale somnului. Există aici și o temă întunecată la pachet, iar într-un final și utilizatorii de terminale iOS pot primi ghidaje pe hartă pentru sesiunile de jogging, sau pentru plimbările cu bicicleta - la fel cum se întâmpla deja pe Android.

Aflăm că această actualizare a început a fi distribuită și că ar putea dura o săptămână până când va ajunge la toți utilizatorii. E drept că noutățile nu-s tocmai inedite, dar cu mai multe astfel de funcții Google Fit va deveni o aplicație mai completă pentru cei care vor să își monitorizeze atent activitatea fizică și acum și somnul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×