Aplicația Google v7.21 pentru Android va aduce o funcție specială de editare și distribuire a capturilor de ecran

Autor:  | Publicat în:  Google 1.596 ori
<b>Aplicația Google v7.21 pentru Android va aduce o funcție specială de editare și distribuire a capturilor de ecran</b>La doar câteva zile de la eliminarea butonului Save din Google Search, compania IT mai pregătește o schimbare destul de neobișnuită ținând cont de situația actuală. Este vorba despre o funcție de editare și distribuire a capturilor de ecran

În mod inedit, după ce au scos butonul de vizualizare a imaginilor din platforma de căutare, cei de la Google pregătesc un tool pentru editarea și distribuirea de capturi de ecran. Această noutate va fi regăsită în aplicația Google v7.21 pentru Android și aflăm că în cadrul său vom avea la dispoziție un buton dedicat numit "Editare și distribuire capturi de ecran" în secțiunea Account & Privacy.

Google

Odată ce se activează acest mod, odată ce realizăm o captură de ecran în aplicațiia Google vom vedea un preview pentru screenshot și totodată un meniu de editare sau distribuire a capturii de ecran. Putem tăia captura, desena sau scrie pe imagine sau realiza și alte editări simple.

Momentan această opțiune este disponibilă în versiunea beta aplicației Google, dar curând se așteaptă ca versiunea finală să fie distribuită către publicul larg. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×