ASUS ZenFone 5 apare într-o fotografie reală; Decupajul din ecran este la posturi

2.311 ori
<b>ASUS ZenFone 5 apare într-o fotografie reală; Decupajul din ecran este la posturi</b>Numeroși producători din lumea Android au început să dezvolte produse cu decupaje în ecran ce copiază design-ul oferit de către Apple prin iPhone X. Se transformă într-un trend se pare și ASUS este una dintre companiile ce consideră că acest look

Și ASUS se numără printre producătorii din lumea Android care vor aduce în acest an telefoane cu decupaj în ecran în stil iPhone X, modele ce debutează la MWC 2018. Am văzut deja randări și schițe ale acestor dispozitive și astăzi descoperim o fotografie reală cu modelul de bază Asus ZenFone 5, variantă ce ar urma să vină echipată cu dotări din zona mid-range și cu o cameră duală în partea din spate.

ASUS ZenFone 5

În vreme ce design-ul panoului spate nu este prezentat aici, ne axăm atenția asupra părții din față acolo unde avem un ecran generos cu o zonă de tip decupaj în partea de sus unde se află camera selfie, senzorii de luminozitate și earpiece-ul pentru convorbiri. Are muchii laterale înguste și ecranul este bineînțeles unul cu aspect 18:9.

Smartphone-ul va oferi scanner de amprente, jack audio 3.5 mm și un port USB Type-C reversibil. Android 8.0 Oreo este așteptat să ruleze din fabrică pe acest handset și probabil vom primi și noi funcții în noua versiune ZenUI. ZenFone 5 va fi prezentat oficial pe data de 27 februarie în Barcelona, acolo unde vom vedea și variantele ZenFone 5 Lite, ZenFone 5 Max și probabil ZenFone 5 Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×