Opera Touch este un nou browser mobil; Ajunge de astăzi pe terminalele Android

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.675 ori
<b>Opera Touch este un nou browser mobil; Ajunge de astăzi pe terminalele Android</b>Printre browserele de pe piață avem și Opera, soluție care este aleasă în detrimentul Chrome sau Mozilla de către alți utilizatori grație unor elemente cheie. Tot despre Opera vorbim și astăzi, mai precis despre noua versiune mobilă Opera Touch

Din partea companiei norvegiene Opera debutează astăzi un nou produs software și anume browser-ul Opera Touch destinat dispozitivelor mobile despre care aflați mai multe în continuare. Noua soluție ajunge de astăzi pe Android și spre deosebire de varianta standard Opera Mobile, cea de față a fost special creată pentru a funcționa ca un soi de extindere a versiunii de PC a browser-ului Opera.

Opera Touch

Astfel se creează o experiență comună pe care creatorul o numește "Flow" și care sincronizează cele două browsere (PC și mobil) printr-o simplă apăsare de buton. Se pune accentul pe utilizarea cu o singură mână astfel că funcțiile necesare navigării au fost reamplasate încât să fie ușor de accesat cu degetul mare.

Există acum un buton denumit Fast Action de unde putem naviga către anumite site-uri salvate și asta cu foarte mare ușurință după cum descoperiți și pe seama clipurilor de față. Browser-ul va porni în modul de căutare și este pregătit din start să găsească lucrurile și informațiile de care avem nevoie, fiind simplificat și procesul de typing după cum dezvăluie Opera.

Se poate utiliza și vocea pentru căutare, dar și scanarea de cod QR sau cod de bară totodată. Opera Touch poate fi descărcat de aici pe Android și aflați că versiunea de iOS urmează a fi lansată în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×