MWC 2018: Nokia anunţă aplicaţia Nokia Pro pentru terminalele cu optică Zeiss

1.727 ori
<b>MWC 2018: Nokia anunţă aplicaţia Nokia Pro pentru terminalele cu optică Zeiss</b>Aţi remarcat probabil la prezentarea Nokia de la MWC 2018 faptul că telefoanele lor cu Android proaspăt lansate au un mod Pro al camerei. Vine cu acea interfaţă atât de familiară cu semicercuri de pe vremea lui Lumia şi oferă reglaje de balans de alb, exp

Aţi remarcat probabil la prezentarea Nokia de la MWC 2018 faptul că telefoanele lor cu Android proaspăt lansate au un mod Pro al camerei. Vine cu acea interfaţă atât de familiară cu semicercuri de pe vremea lui Lumia şi oferă reglaje de balans de alb, expunere, shutter şi ISO. Azi avem detalii despre această funcţionalitate.

HMD Global a anunţat că va exista o aplicaţie Nokia Pro pentru camera şi e destinată terminalelor cu optică Zeiss, nu că ar fi prea multe pe piaţă. Modul manual permite reglajele de mai sus, plus metering şi focalizare. Interfaţa ar trebui să fie una proaspătă, regândita faţă de cea de pe Lumia-uri. Va aduce şi procesare  mai bună a imaginii şi este destinată celor care ştiu ce fac, sunt pasionaţi de fotografie şi ştiu ce înseamnă fiecare reglaj.

Majoritatea utilizatorilor prefera totuşi să lase tot pe "Auto". Aplicaţia Nokia Pro se află pe Nokia 7 Plus şi Nokia  Sirocco şi ar trebui să ajungă şi pe Nokia 8 şi pe Nokia 6 (2018). Poate pe viitor vedem şi aşa ceva şi algoritmi deştepţi Google pentru camerele Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×