iOS 11.4 este acum disponibil pe terminalele iOS; Include și noul protocol AirPlay2

1.050 ori
<b>iOS 11.4 este acum disponibil pe terminalele iOS; Include și noul protocol AirPlay2</b>De astăzi Apple începe distribuirea lui ioS 11.4, release ce ajunge pe terminale mobile și iPad-uri. Ca noutăți principale avem noul protocol de transfer numit AirPlay2 care ne era prezentat oficial în cadrul ediției WWDC de anul trecut atunci când

Începând de astăzi utilizatorii de terminale iPhone, iPad și iPod Touch pot purcede la instalarea lui iOS 11.4, release ce aduce câteva noutăți interesante și asta chiar înainte de prezentarea oficială a lui iOS 12 ce este așteptată în cadrul WWDC 2018 în perioada 4 - 8 iunie. Aflați că update-ul ajunge pe iPhone 5s și modelele lansate după acest terminal, cât și pe iPad Mini 2 și pe tabletele lansate ulterior.

Doar a 6-a generație de iPod Touch se poate bucura de actualizare și aflați că procesul de update se realizează via OTA urmând pașii de aici: Setări > General > Update software. Ca noutăți principale avem implementarea protocolului de transfer AirPlay2, modalitate prin care se pot controla sistemele audio și difuzoarele compatibile din casă - având posibilitatea de a reda aceeași melodie în toată casa sau să "mutăm" muzica dintr-o încăpere în alta folosind un device iOS, HomePod sau AppleTV.

De asemenea, se pot controla multiple device-uri audio compatibile AirPlay 2 direct din Control Center și totodată puteți realiza apeluri sau intra în sesiuni de gaming pe iPhone și iPad fără a fi nevoie să întrerupeți playback-ul audio de pe difuzoarele compatibile AirPlay 2. 

Pe lista de noutăți mai avem suportul de instalare a unui setup stereo HomePod, modificări asupra experienței de mesagerie susțintă acum de iCloud, dar și actualizări pentru Siri. Asistentul vocal poate fi utilizat pe boxa HomePod pentru expedierea unui mesaj, adăugarea de remindere, dar și de notițe. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×