Aplicatia romaneasca "Trip Journal" premiata la Londra cu 2 distinctii!

Autor:  | Publicat în:  Software 1.442 ori
<b>Aplicatia romaneasca "Trip Journal" premiata la Londra cu 2 distinctii!</b>Dupa ce aplicatia Trip Journal, dezvoltata de compania clujeana iQuest a fost desemnata de Google "Cea mai buna aplicatie de turism", softul a fost din nou distins cu doua premii aseara, in cadrul Mobile App World 2010. Evenimentul a avut loc la Londra si...

Dupa ce aplicatia Trip Journal, dezvoltata de compania clujeana iQuest a fost desemnata de Google "Cea mai buna aplicatie de turism", softul a fost din nou distins cu doua premii aseara, in cadrul Mobile App World 2010. Evenimentul a avut loc la Londra si a reunit cei mai importanti experti in aplicatii pentru mobile.

Sute de softuri din toata lumea au fost inscrise si trebuie sa mentionam ca Trip Journal numara la aceasta ora 60.000 de utilizatori pe iPhone si 15.000 pe Android, la doar un an dupa lansare. Veniturile generate de aplicatie sunt de peste 85.000 de dolari. Categoriile la care Trip Journal a fost premiata sunt "Excelenta in design" si "Cea mai buna aplicatie cu plata".

Trebuie mentionat ca odata cu premiul oferit de Google in 2009, iQuest a primit si recompensa de 100.000 de dolari in cadrul Android Developer Challenge. In ce priveste Trip Quest softul este interconectat cu serviciul Google Earth si permite utilizatorilor sa impartaseasca cu prietenii si familia date actualizate despre locurile vizitate.

Aplicatia romaneasca "Trip Journal" premiata la Londra cu 2 distinctii!

De asemenea, softul integreaza suport pentru Facebook, permite vizualizarea pe Google Maps, memorarea coordonatelor, postarea de fotografii, inregistrari video si comentarii/articole pe blog. Practic, veti realiza un "jurnal de bord" conectat la servicii de socializare si servicii navigationale. Compania clujeana iQuest, pe care o felicitam cu aceasta ocazie, are o experienta de 12 ani in domeniul dezvoltarii software si dispune de o echipa de peste 320 de angajati.

Material Video Promovat

(TOP 5 Jocuri HORROR în 2019 prezentate pe Samsung Galaxy S10+)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×