Perfectly Clear, o aplicație de retușare a fotografiilor pentru terminalele Android

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.672 ori
<b>Perfectly Clear, o aplicație de retușare a fotografiilor pentru terminalele Android</b>în ziua de azi smartphone-urile au devenit înlocuitoare excelente pentru camerele foto, dar uneori telefoanele nu fac chiar o treabă excelentă când vine vorba de captură. Aici intervine editarea și retușarea de după fotografiere, iar o idee bună...

în ziua de azi smartphone-urile au devenit înlocuitoare excelente pentru camerele foto, dar uneori telefoanele nu fac chiar o treabă excelentă când vine vorba de captură. Aici intervine editarea și retușarea de după fotografiere, iar o idee bună ar fi utilizarea unui soft ca Perfectly Clear.

Acesta este folosit pentru corectarea și retușarea de imagini pe Android și se bazează pe 10 corecții inteligente brevetate. Aplicația se bazează pe 10 filtre presetate sau personalizate care vor corecta erori ale imaginii și probleme cu calitatea. Fie că e vorba de iluminare proastă sau supraexpunere, Perfectly Clear reglează tot, chiar și pierderile de detaliu. Mai jos aveți două mostre de imagini corectate astfel și aflați că softul era deja disponibil pe PC de ani buni, iar acum a ajuns pe mobil.

Puteți folosi fie setările auto ale aplicației sau selecta sliderul pentru a adapta modificările la cerințele voastre. Interfața softului este intuitivă, iar softul îl găsiți în Google Play Store la prețul de 99 de cenți, cu ofertă limitată. Aplicația ocupa 19 MB și este creată de către Athentech.

Perfectly Clear, o aplicație de retușare a fotografiilor pentru terminalele Android

Perfectly Clear

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×