Top 10 Smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în luna august! Lider nou!

2.893 ori
<b>Top 10 Smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în luna august! Lider nou!</b>Este momentul ca astăzi să vă prezentăm topul celor mai populare 10 terminale high-end din luna august, top ce ne rezervă un nou lider. Așa cum am bănuit, Samsung Galaxy Note 7 avea să trezească interesul publicului, telefon ce ocupă acum prima poziție

Iată-ne ajunși și la sfârșit de august, moment în care trebuie să vă prezentăm topul celor mai populare 10 smartphone-uri high-end de pe Mobilissimo în ultimele 30 de zile. După cum v-am informat și anterior, pentru realizarea topului sunt adunați laolaltă o serie de factori precum numărul de comparații realizate, rating-ul, aparițiile în știri, dar și numărul de vizualizări - date ce desemenează cele mai populare dispozitive de pe site.

Așa cum am presupus în articolul precedent, Samsung Galaxy Note 7 avea să trezească interesul cititorilor chiar după lansarea sa oficială - lucru ce s-a și întâmplat. Acest dispozitiv este acum plasat pe prima poziție în cadrul topului și deja totul este știut despre capabilitățile și dotările sale tehnice. Poate cel mai interesant feature al său este scanner-ul de iris, funcție pe care am testat-o și noi în cadrul clipului hands-on pe care îl puteți urmări aici.

  1. Samsung Galaxy Note 7
  2. OnePlus 3
  3. Huawei P9
  4. HTC 10
  5. Samsung Galaxy S7
  6. Xiaomi Mi 5
  7. LG G5
  8. Samsung Galaxy S7 Edge
  9. Huawei P9 Plus
  10. Motorola Moto Z

Pe locul cu numărul 2 cade acum flagship-ul OnePlus 3 ce ne aduce 6 GB memorie RAM și un design premium, urmând ca podiumul să fie încheiat de către nimeni altul decât Huawei P9. Aceste două modele impresionează nu doar prin dotările hardware de top, ci și prin prețurile mai așezate în comparație cu alte modele similare din zona flagship ce au fost lansate pe piață în cursul acestui an.

Restul clasamentului listează în mare parte aceleași smartphone-uri care în topul din luna iulie se aflau cu un loc mai sus, dar se remarcă acum faptul că iPhone SE iese din ecuație. Totuși, în septembrie așteptăm ca topul să includă unul sau chiar două modele iPhone în top odată cu lansarea lui iPhone 7 / 6SE și a variantei sale de tip phablet.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat și faptul că interesul publicului pentru Moto Z este în continuare unul de luat în seamă, consumatorii români așteptând lansarea comercială a acestuia și pe plan local. Iată și cele mai bune prețuri pentru smartphone-urile din topul pe luna august:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×