Instagram a trecut de pragul a 50 de milioane utilizatori

767 ori
<b>Instagram a trecut de pragul a 50 de milioane utilizatori</b>Facebook a achiziționat Instagram pentru 1 miliard de dolari. Asta a făcut ca Instagram să devină cea mai scumpă aplicație mobilă din toate timpurile. Până în martie 2012 era găsită doar în App Store și strânsese 27 de milioane utilizatori...

Facebook a achiziționat Instagram pentru 1 miliard de dolari. Asta a făcut ca Instagram să devină cea mai scumpă aplicație mobilă din toate timpurile. Până în martie 2012 era găsită doar în App Store și strânsese 27 de milioane utilizatori în 2 ani de zile.

Odată cu intrarea în Google Play și posibilitatea ca Instagram să fie instalată pe toate telefoanele Android s-a produs un adevărat boom în ce privește numărul de utilizatori. S-a trecut pragul de 50 de milioane și se spune că s-ar adăuga câte 5 milioane pe săptămână.

La acest avans a contribuit și buzz-ul creat în jurul aplicației odată cu achiziția făcută de Facebook. Multe persoane și-au făcut cont din curiozitate. Va fi și mai interesant cum va reuși Facebook să monetizeze Instagram pe termen lung. Pe de altă parte sunt sigur că Instagram a tras un semnal de alarmă. Se pot scoate sume fabuloase dintr-o aplicație mobilă bine pusă la punct și fără a avea costuri financiare considerabile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×