Instagram a trecut de pragul a 50 de milioane utilizatori

781 ori
<b>Instagram a trecut de pragul a 50 de milioane utilizatori</b>Facebook a achiziționat Instagram pentru 1 miliard de dolari. Asta a făcut ca Instagram să devină cea mai scumpă aplicație mobilă din toate timpurile. Până în martie 2012 era găsită doar în App Store și strânsese 27 de milioane utilizatori...

Facebook a achiziționat Instagram pentru 1 miliard de dolari. Asta a făcut ca Instagram să devină cea mai scumpă aplicație mobilă din toate timpurile. Până în martie 2012 era găsită doar în App Store și strânsese 27 de milioane utilizatori în 2 ani de zile.

Odată cu intrarea în Google Play și posibilitatea ca Instagram să fie instalată pe toate telefoanele Android s-a produs un adevărat boom în ce privește numărul de utilizatori. S-a trecut pragul de 50 de milioane și se spune că s-ar adăuga câte 5 milioane pe săptămână.

La acest avans a contribuit și buzz-ul creat în jurul aplicației odată cu achiziția făcută de Facebook. Multe persoane și-au făcut cont din curiozitate. Va fi și mai interesant cum va reuși Facebook să monetizeze Instagram pe termen lung. Pe de altă parte sunt sigur că Instagram a tras un semnal de alarmă. Se pot scoate sume fabuloase dintr-o aplicație mobilă bine pusă la punct și fără a avea costuri financiare considerabile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×