Aplicația YouTube pentru Android primește mici actualizări pe partea de design

Autor:  | Publicat în:  YouTube  Aplicatii 2.712 ori
<b>Aplicația YouTube pentru Android primește mici actualizări pe partea de design</b>Descoperim astăzi că cei de la Google tocmai ce au actualizat aplicația YouTube pentru Android, software ce primește câteva noutăți la capitolul interfață de utilizare. Butoanele de control principale au fost mutate din partea de sus în partea de jos și

De ceva vreme aplicația YouTube pentru iOS are un look puțin schimbat, modificări care de astăzi ajung și în cazul software-ului destinat platformei Android. Se remarcă atât rearanjarea unor butoane de navigare din interfață, dar și alte noutăți minore pe care le puteți viziona prin intermediul clipului video de tip tutorial pe care Google ni l-a pus la dispoziție mai jos.

Printre aceste principale update-uri avem separarea secțiunilor "Account" și "Library" astfel încât să găsim mai rapid conținutul de care avem nevoie. Clipurile noastre (exemplu: playlist-urile, istoricul și upload-urile) sunt regăsite în categoria "Library", în vreme ce secțiunile "Account" și setări pot fi accesate prin apăsarea iconiței profil de sus. 

Tab-urile de navigare sunt acum marcate acum clar, fiind totodată mai ușor de a le accesa datorită reamplasării în partea de jos a ecranului. De asemenea, bara de navigare va fi acum vizibilă din orice pagină, iar aplicația va afișa în partea de sus butonul dedicat pentru distribuirea conținutului video către TV, cel pentru upload, dar și pe cel de căutare.

Descărcare YouTube:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×