YouTube primeşte o interfaţă Material Design, cu o temă pe fundal negru

2.671 ori
<b>YouTube primeşte o interfaţă Material Design, cu o temă pe fundal negru</b>Iată că astăzi YouTube primește o nouă interfață în versiunea web, interfață ce se bazează pe stilul Material Design și care ne aduce și o temă Dark numai bună pentru utilizarea noaptea. Printre noutățile aduse la capitolul design se mai numără și

Google aduce la zi YouTube, implementând o interfaţă Material Design, dar şi o temă cu fundal închis la culoare. Acest refresh vine la nivel web, dar şi pe aplicaţiile de pe smartphone.

YouTube

Ideea este de a oferi un UI mai curat şi mai aerisit şi de a scoate în evidenţă clipurile. Layout-ul principal rămâne acelaşi, dar totul e mai simplu acum, fără abuz de linkuri şi sub-sectiuni. Sesizând ameninţarea din partea laturii video de la Facebook, YouTube face tot posibilul să atragă mai mulţi utilizatori şi în special pe cei mai tineri şi cei vârstnici, segmente greu de ademenit spre platforme video.

Youtube Dark theme

YouTube are o reputaţie proastă când vine vorba de actualizări, pentru că le face prea des şi uneori prea confuz. Mai ţineţi minte comentariile inspirate de Google+? Sau momentul confuz când Google a inaugurat o nouă bară de playback/timeline în clip? Revenind la acest update, tema cu fundal negru este mai blândă pentru ochii utilizatorilor care privesc clipuri noaptea.

Găsiţi funcţia în zona Account, iar dacă vreţi să încercaţi nouă versiune, accesaţi youtube.com/new.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×