Samsung Galaxy A7 (2017) primește acum actualizarea la Android 7.0 Nougat

2.071 ori
<b>Samsung Galaxy A7 (2017) primește acum actualizarea la Android 7.0 Nougat</b>O veste bună vine astăzi pentru posesorii de terminale Samsung Galaxy A7 (2017), veste ce constă în faptul că sud-coreenii tocmai ce au demarat procesul de actualizare la Android Nougat pentru acest phablet arătos. Actualizarea sosește într-un

De curând cei de la Samsung au dat și startul programului de actualizare la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul Samsung Galaxy A7 (2017), terminal care din păcate nu a ajuns oficial la noi în țară. Totuși, există alte modalități de a achiziționa telefonul și faptul că primim de acum și Nougat la pachet este o veste ce poate cântări serios atunci când trebuie să vă decideți dacă dați banii pe noul smartphone.

Galaxy A7 2017

Aflăm că pachetul software are o mărime de 1394.40 MB, semn că aveți nevoie de o conexiune stabilă Wi-Fi pentru a descărca actualizarea și bineînțeles bateria încărcată. Pe lângă noutățile la nivel de design asociate lui Samsung Experience UI avem și funcții precum Dual Messenger ce permite utilizatorilor să folosească două conturi pentru unele aplicații de socializare compatibile.

Galaxy A7 2017

Avem și îmbunătățiri ale lui Samsung Pass și o funcționalitate sporită Always-On Display. Din câte ni se dezvăluie, prezența acestui release a fost zărită în Thailanda și pentru moment nu se știe clar când update-ul va ajunge în alte regiuni. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×