Aplicația Google Gboard în versiunea pentru Android primește suport pentru stickere 3rd party și pentru Bitmoji!

1.176 ori
<b>Aplicația Google Gboard în versiunea pentru Android primește suport pentru stickere 3rd party și pentru Bitmoji!</b>Avem numeroase tastaturi virtuale disponibile în Google Play pe care le putem instala pe telefonul nostru Android. O asemenea aplicație este și Google Gboard, software care astăzi primește câteva actualizări interesante destinate celor care apreciază

Printre tastaturile virtuale pe care utilizatorii de Android le folosesc se numără și Google Gboard, software care astăzi primește un update cât de cât interesant. Mai precis, dacă veți actualiza aplicația veți vedea că primiți acum suport pentru stickere 3rd party ce pot fi descărcate din Google Play și pentru Bitmoji. Odată descărcate tot ce aveți de făcut este să apăsați butonul emoji din Gboard și apoi sticker-ul sau butonul Bitmoji.

Sunt o mulțime de asemenea pachete de stickere disponibile, câteva dintre acestea fiind următoarele: NBAmoji, Google Allo selfie sticker, Hello Kitty sau Garfiled. Există și pachet speciale ce pot fi descărcate contra cost precum Mickey Mouse, Toy Story și Star Wars - așadar elemente trademark.

În cazul în care vă întrebați dacă aceste funcții sunt suportate și de aplicația iOS, aflați că pentru moment acestea lipsesc, dar Google are în plan actualizarea aplicației pentru iPhone peste doar câteva zile! 

Download: Gboard Android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×