Panasonic Eluga I3 Mega debutează cu display HD de 5.5 inch și 3 GB RAM

879 ori
<b>Panasonic Eluga I3 Mega debutează cu display HD de 5.5 inch și 3 GB RAM</b>Un nou smartphone marca Panasonic debutează oficial astăzi, model initulat Eluga I3 MEGA și succesor pentru varianta Eluga I3 anterioară. Se remarcă câteva upgrade-uri la capitolul memorie RAM, dar și pe partea de baterie care a urcat la o capacitate de

Cei de la Panasonic au adus astăzi pe piață și smartphone-ul Eluga I3 Mega, un terminal de buget ce vine cu sistemul de securitate Android-For-Work ce are de-a face cu protejarea datelor. Se remarcă o serie de actualizări notabile comparativ cu modelul precedent, cea mai atractivă schimbare fiind trecerea de la o baterie de 2700 mAh pe modelul Eluga i3, la o unitate generoasă de 4000 mAh pe varianta de față.

Panasonic Eluga I3 MEGA

Primim la pachet un display de 5.5 inch cu rezoluție HD și sticlă 2.5D aplicată peste, 16 GB spațiu intern de stocare, 3 GB RAM și slot microSD pentru carduri de până la 128 GB. Panasonic Eluga I3 Mega vine cu o cameră frontală de 5 megapixeli pentru captura selfie și pe spate cu o cameră de 13 megapixeli ce dispune de lentile wide-angle la 80 grade.

Telefonul va fi disponibil pe auriu și argintiu, iar în materie de software avem preinstalat Android 6.0 Marshmallow. Prețul produsului va fi de aproximativ 180 dolari pe piața din India. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×