Aplicațiile mobile Reddit primesc o actualizare majoră; iată noutățile incluse aici

844 ori
<b>Aplicațiile mobile Reddit primesc o actualizare majoră; iată noutățile incluse aici</b>Celebra platformă Reddit poate fi accesată și prin intermediul aplicațiilor de mobil după cum probabil știați, software-ul fiind disponibil pe iOS și Android. Cum aceste titluri nu au mai fost actualizate de o bună bucată de timp, astăzi este

Probabil toți dintre voi ați auzit de Reddit, celebra platformă de discuții pe teme variate care uneori ne mai aduce și leak-uri din zona smartphone după cum ați remarcat prin articolele noastre. Poate fi accesată bineînțeles din browser, dar există și aplicații pentru Android și iOS, aplicații care de astăzi bifează o actualizare majoră despre care aflați detalii chiar în rândurile de mai jos. 

Reddit

Una dintre noutățile aflate în centrul atenției este zona de chat la care dezvoltatorii aplicației au lucrat luni bune și care de astăzi este disponibilă sub formă beta pe telefoanele ce rulează iOS. Sunt incluse și altele precum modul theater (tot pe iOS momentan) pentru vizualizarea imaginilor, clipurilor video și gif-urilor din subreddits în format full screen exact cum procedăm cu materialele din galerie.

Reddit

Există pe iOS și posibilitatea de a deschide link-urile din Reddit în Safari și de acum suportul pentru live comments ce aduce un soi de experiență în timp real similară cu Twitter de exemplu. Printre alte introduceri mai avem modurile speciale pentru moderatori disponibile atât pe iOS, cât și pe Android, sau iconița "prăjitură" ce va apărea de acum în dreptul unui utilizator la aniversarea unui anumit număr de ani de la crearea contului pe Reddit.

Lista completă de noutăți poate fi găsită pe blogul Reddit aici și aflați că în acest moment platforma are peste 330 milioane de utilizatori activi lunar ce postează de mai mult de 9 milioane de ori pe lună și de aproximativ 370.000 ori pe zi. Link-urile pentru descărcarea aplicației sunt listate mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×