Xiaomi Redmi Note 3 primește actualizarea la MIUI 9.2 ce este bazată pe Android Marshmallow

1.446 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 3 primește actualizarea la MIUI 9.2 ce este bazată pe Android Marshmallow</b>Cei de la Xiaomi oferă suport software și pentru smartphone-urile mai vechi din portofoliu, astfel că modelul Redmi Note 3 primește de astăzi actualizarea la noul ROM MIUI 9.2. Din păcate acest pachet software este în continuare bazat

Compania chineză Xiaomi nu uită de smartphone-urile mai vechi din portofoliu astfel că începând din această lună phablet-ul Redmi Note 3 se bucură de actualizarea la MIUI 9.2. Noul ROM este bazat tot pe Android Marshmallow din păcate, dar utilizatorii primesc astfel ultimele patch-uri de securitate (cele din ianuarie), cât și modificări la nivel de look și câteva update-uri pentru aplicațiile preinstalate.

Se oferă o nouă aplicație de tip Galerie, aplicația Mi Video, un nou manager de fișiere intitulat Mi File Explorer, dar și software-ul Mi Drop. Se aduc desigur și îmbunătățiri ale experienței de utilizare și bug-urile semnalate de către posesori au fost acum rezolvate odată cu trecere la MIUI 9.

Este vorba despre un build stabil în cazul în care vă întrebați și vă amintim că telefonul vine cu ecran FHD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 650, 2 sau 3 GB RAM, cu o cameră frontală de 5 megapixeli și cu un senzor de 16 megapixeli în spate. Are baterie de 4050 mAh, scanner de amprente și corp metalic.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×