OnePlus 5T în ediția Star Wars vine cu un easter egg sub forma unei holograme

1.309 ori
<b>OnePlus 5T în ediția Star Wars vine cu un easter egg sub forma unei holograme</b>Lansarea noului episod din franciza Star Wars a reprezentat o ocazie ideală pentru companiile tech de a pregăti și produse cu branding-ul producției cinematografice. Și OnePlus a făcut acest lucru prin lansarea unei ediții limitate

Noul episod din franciza Star Wars a reprezentat o ocazie ideală și pentru companiile din zona tech de a lansa produse cu branding-ul producției cinematografice. Una dintre firmele ce a făcut asta este și OnePlus care a venit pe piață cu o ediție limitată a flagship-ului OnePlus 5T îmbrăcat acum în alte haine. Telefonul s-a lansat în această variantă doar în India inițial, iar mai apoi și în Finlanda, Suedia și Danemarca după cum vă informam aici.

OnePlus 5t Star Wars

Deși inițial am aflat că în afară de conținutul software (wallpaper-uri, teme) din universul Star Wars și de hainele cele noi îmbrăcate de ediția limitată nu există alte noutăți la pachet, se pare că ne-am înșelat. Cei de la Android Central au descoperit un easter egg chiar în cutia dispozitivului, un indiciu fiind ascuns chiar în felicitarea de mulțumire.

OnePlus 5t Star Wars

Ulterior veți primi instrucțiunile necesare pentru a găsi compartimentul secret din cutie și aici găsiți o prismă din plastic transparent ce va fi utilizată pentru afișarea de holograme. După ce și pasul de față a fost completat veți fi îndrumați către aplicația de vreme preinstalată unde veți căuta textul "Ahch-To" și veți vedea personajul R2-D2 făcându-și apariția după care aliniați prisma și holograma apare alături de un mesaj.

Este cel mai original easter egg întâlnit până acum alături de un smartphone fanii Star Wars vor fi cu adevărat cuceriți de idee! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×