Apple doreste aplicatii de la terti pe iPhone

1.050 ori
<b>Apple doreste aplicatii de la terti pe iPhone</b>Conform comentariilor facute de Presedintele Executiv al Apple Steve Jobs in cadrul interviului cu faimosul scriitor de tehnologie SUA Walt Mossberg, Apple doreste sa aiba software non-Apple pe iPhone. Jobs i-a spus lui Mossberg, "Am vrea sa rezolvam...

Conform comentariilor facute de Presedintele Executiv al Apple Steve Jobs in cadrul interviului cu faimosul scriitor de tehnologie SUA Walt Mossberg, Apple doreste sa aiba software non-Apple pe iPhone. Jobs i-a spus lui Mossberg, "Am vrea sa rezolvam aceasta problema, Si daca ati putea sa fiti mai rabdatori cu noi o vom face".

Au circulat de ceva vreme zvonuri despre aceasta posibilitate, si e bine sa auzim ca Jobs a clarificat in sfarsit problema. Apple doreste sa se asigure ca Apple este sigur si stabil, si aceste nelinisti stau in spatele indeciziei de aprobarea a aplicatiilor altor companii pe telefon.

Jobs a mai comentat de asemenea pe tema posibilitatii de a descarca material video direct pe iPhone prin reteaua de telefonie, declarand ca nu are sens din cauza costului si a altor motive. A mai aparat de asemenea lipsa de suport de 3G pe iPhone, spunand ca WiFi a fost , "mult mai rapid"… Totusi credem ca lucrurile se pot schimba pentru lansarea europeana a aparatului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×