Apple doreste aplicatii de la terti pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 970 ori
<b>Apple doreste aplicatii de la terti pe iPhone</b>Conform comentariilor facute de Presedintele Executiv al Apple Steve Jobs in cadrul interviului cu faimosul scriitor de tehnologie SUA Walt Mossberg, Apple doreste sa aiba software non-Apple pe iPhone. Jobs i-a spus lui Mossberg, "Am vrea sa rezolvam...

Conform comentariilor facute de Presedintele Executiv al Apple Steve Jobs in cadrul interviului cu faimosul scriitor de tehnologie SUA Walt Mossberg, Apple doreste sa aiba software non-Apple pe iPhone. Jobs i-a spus lui Mossberg, "Am vrea sa rezolvam aceasta problema, Si daca ati putea sa fiti mai rabdatori cu noi o vom face".

Au circulat de ceva vreme zvonuri despre aceasta posibilitate, si e bine sa auzim ca Jobs a clarificat in sfarsit problema. Apple doreste sa se asigure ca Apple este sigur si stabil, si aceste nelinisti stau in spatele indeciziei de aprobarea a aplicatiilor altor companii pe telefon.

Jobs a mai comentat de asemenea pe tema posibilitatii de a descarca material video direct pe iPhone prin reteaua de telefonie, declarand ca nu are sens din cauza costului si a altor motive. A mai aparat de asemenea lipsa de suport de 3G pe iPhone, spunand ca WiFi a fost , "mult mai rapid"… Totusi credem ca lucrurile se pot schimba pentru lansarea europeana a aparatului.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×