Telefonul Dual SIM TV V10

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 4.623 ori
<b>Telefonul Dual SIM TV V10</b>Daca va plac telenovelele, telefonul TV Phone V10 este perfect pentru dumneavoastra, fiind dotat cu un tuner TV care va permite sa vizionati programele favorite chiar si atunci cand nu sunteti acasa. Lucreaza pe frecventele GSM 900MHz si 1800MHz, iar...

Daca va plac telenovelele, telefonul TV Phone V10 este perfect pentru dumneavoastra, fiind dotat cu un tuner TV care va permite sa vizionati programele favorite chiar si atunci cand nu sunteti acasa.

Lucreaza pe frecventele GSM 900MHz si 1800MHz, iar specificatiile sunt destul de interesante! Cu un ecran tactil de 2.6" TFT la o rezolutie QVGA (240 x 320 pixels), un TV tuner integrat, radio FM si o camera de 1.3 megapixeli, sonerii MP3 , suport pentru fisiere MP3 si MPEG 4 si un slot pentru carduri de memorie microSD.

Functia dual SIM va permite utilizarea simultana a 2 carduri SIM, putand fi folosite doar pe rand. TV Phone V10 poate fi achizitionat pentru $305.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×