Apple Music în varianta beta este acum disponibil în magazinul de aplicații Google Play

697 ori
<b>Apple Music în varianta beta este acum disponibil în magazinul de aplicații Google Play</b>Știam de ceva timp faptul că la un moment dat, serviciul de streaming audio Apple Music avea să ajungă și pe alte platforme, cum este cazul Android. &Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, utilizatorii sistemului de operare dezvoltat de către Google pot...

Știam de ceva timp faptul că la un moment dat, serviciul de streaming audio Apple Music avea să ajungă și pe alte platforme, cum este cazul Android. Începând de astăzi, utilizatorii sistemului de operare dezvoltat de către Google pot instala versiunea beta a aplicației ce vine cu milioane de melodii la pachet.

Pentru ca aplicația să funcționeze pe device-ul vostru, aveți nevoie de minim Android 4.3 JellyBean instalat. După cum probabil știți, Apple Music vine cu 30 milioane de melodii, materiale ce pot fi redate de către utilizatori atât în modul online, cât și offline. Desigur, accesul este permis doar celor care aplică pentru un abonament.

Apple Music în varianta beta este acum disponibil în magazinul de aplicații Google Play

Abonamentul standard se ridică la un cost de 9.99$ pe lună, în timp ce abonamentul Family de 14.99 dolari permite accesul a maxim 6 membri folosindu-se doar un singur cont. La fel ca și la debutul pe iOS, Apple va oferi 3 luni gratuite de testare a serviciului și pentru utilizatorii aplicației de Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×