Aplicațiile din Cyanogen OS pot fi instalate acum și pe terminalele ce rulează CyanogenMod

740 ori
<b>Aplicațiile din Cyanogen OS pot fi instalate acum și pe terminalele ce rulează CyanogenMod</b>Printre cele mai populare ROM-uri de pe piață se află totodată și CyanogenMod, software ce ne aduce o experiență Android aproape stock, lipsită de bloatware și de temele customizate ale producătorilor hardware. De asemenea, există și Cyanogen...

Printre cele mai populare ROM-uri de pe piață se află totodată și CyanogenMod, software ce ne aduce o experiență Android aproape stock, lipsită de bloatware și de temele customizate ale producătorilor hardware. De asemenea, există și Cyanogen OS, versiunea comercială a lui CyanogenMod.

Aceasta din urmă se regăsește din fabrică pe terminale ca și OnePlus One, Lenovo ZUK Z1, sau Micromax Yu, iar pe lângă experiența stock vine și cu o serie de aplicații foarte interesante. De astăzi, și utilizatorii CyanogenMod se pot bucura de aceste titluri, prin intermediul pachetului C-Apps, pachet ce ne aduce mai aproape de experiența Cyanogen OS.

Pachetul în cauză conține următoarele aplicații: Audio FX, Theme Chooser, Theme Store, aplicație de apelare + True Caller, Gallery, dar și o aplicație de email dedicată. Pentru a le putea rula, vom avea nevoie de versiunea CyanogenMod CM 12.1 instalată pe terminalul nostru.

Arhiva cu aplicațiile de mai sus în format .apk poate fi descărcată chiar de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×