Browser-ul Microsoft Edge poate fi acum descărcat pe Android, după ce a ieşit din faza beta; Soseşte şi pe iOS

1.604 ori
<b>Browser-ul Microsoft Edge poate fi acum descărcat pe Android, după ce a ieşit din faza beta; Soseşte şi pe iOS</b>Numărul de browsere web de pe Android tocmai a crescut azi, prin apariţia lui Microsoft Edge pe această platformă, într-o variantă finală (după o perioadă de beta). În octombrie Microsoft anunţa că vrea să îl aducă pe Edge pe Android şi cu câteva..

Numărul de browsere web de pe Android tocmai a crescut azi, prin apariţia lui Microsoft Edge pe această platformă, într-o variantă finală (după o perioadă de beta). În octombrie Microsoft anunţa că vrea să îl aducă pe Edge pe Android şi cu câteva săptămâni mai târziu versiunea preview ajungea pe acest OS. Între timp a sosit şi pe iOS şi aflaţi mai jos ce aduce nou pe iPhone si handset-urile Android. 

Ştim încă din benchmark-uri precum Sunspider că acest browser e foarte rapid, chiar şi când îl comparăm cu Chrome, Firefox sau Safari. Unul dintre marile avantaje ale acestuia e faptul că dacă vă uitaţi la un filmuleţ pe PC în browser, îl puteţi continua pe mobil şi viceversa. Evident Edge vine la pachet cu integrare cu alte soluţii şi aplicaţii Microsoft, precum Outlook, Bing şi noul Microsoft Launcher.

Microsoft Edge va permite şi să sincronizaţi lista de Favorites şi Reading List pe toate terminalele voastre, indiferent de OS. Avem şi Hub View, care permite administrarea de cărţi citit, favorite, reading list şi content. Ca orice browser modern care se respectă aduce un mod special de vizualizare a păgânilor web Reading View, care reorganizează textul pe pagină, astfel încât să fie mai comod de citit.

Microsoft Edge mai include şi QR Code Reader, căutare vocală şi modul privat de navigare InPrivate. Sunt şi imperfecţiuni pentru acest browser, precum faptul că nu are vreun "tablet mode", deci va arăta bizar pe iPad sau pe tabletele cu Android. Veţi vedea doar o variantă maximizată şi nu, nu este optimizat nici pentru iPhone X.

Descarcă de aici:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×