Huawei Nova 2S îşi face apariţia într-o serie de fotografii şi specificaţii; Este un fel de Honor V10 Lite cu cameră duală selfie

1.576 ori
<b>Huawei Nova 2S îşi face apariţia într-o serie de fotografii şi specificaţii; Este un fel de Honor V10 Lite cu cameră duală selfie</b>La început de săptămâna Huawei anunţa telefonul Honor V10 şi azi vedem încă un terminal nou al chinezilor apărând. E vorba despre Huawei Nova 2S de această dată, cu dotări foarte similare cu Honor V10, dar mai un nivel mai light.

La început de săptămâna Huawei anunţa telefonul Honor V10 şi azi vedem încă un terminal nou al chinezilor apărând. E vorba despre Huawei Nova 2S de această dată, cu dotări foarte similare cu Honor V10, dar mai un nivel mai light. El apare şi în fotografii hands on mai jos.

Ca design acest model ne aminteşte de Huawei Mate 10 Lite si de Honor V10, iar sursele afirmă că handsetul ar putea sfârşi de fapt ca Nova 3  pe piaţă, acesta urmând să îi fie numele comercial. Fotografiile pe care le vedeţi aici au fost realizate la un magazin sau centru de specialitate Huawei. Împreună cu ele a fost fotografiată şi o listă de specs, care include un ecran de 5.93 inch IPS LCD cu rezoluţie Full HD+, dar şi o cameră duala în spate, cu senzori de 20 şi 16 MP.

În față primim o cameră duală de 20 + 20 MP, iar procesorul de la interior este un Kirin 960 de anul trecut. Mai avem şi 6 GB RAM la bord şi Android 8.0 cu EMUI 8.0 ca OS. Practic, în afară de CPU şi camera duală din faţă (doar un senzor de 13 MP pe Honor V10), acest model e leit Honor V10 ca dotări. Ni se promite şi acustică HiFi, avem şi chip NFC şi mă declar şocat de preţul de 400 de dolari.

Sunt şanse mari să rămână doar în China acest produs şi restul lumii să îl vadă rebranduit în Nova 3 şi asta mai ales pentru că are buton Home cu scanner de amprente, ceva ce văzusem în scăpările lui Nova 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×