Browser-ul Microsoft Edge primeşte o variantă Android şi iOS

1.631 ori
<b>Browser-ul Microsoft Edge primeşte o variantă Android şi iOS</b>Aflăm astăzi faptul că browser-ul Microsoft Edge este pe cale să primească o variantă dedicată pentru platformele Android și iOS în perioada următoare. Momentan se desfășoară o campanie de testare a noului software și cei interesați se pot înscrie

Unul dintre cele mai rapide şi eficiente browsere web din lume este Microsoft Edge, iar acesta tocmai a primit o versiune pentru Android şi iOS. Era de aşteptat să vedem această abordare, după ce tot mai multe soluţii şi aplicaţii Microsoft au ajuns pe platforme rivale, ba chiar cele Office au fost actualizate cu prioritate pe iOS.

Sosirea lui Edge în această formă ar avea loc în urma feedback-ului excelent obţinut de utilizatorii browser-ului pe Windows 10 şi WIndows 10 Mobile. Microsoft Edge pentru iOS şi Android va păstra funcţiile deja cunoscute în versiunile Windows. Vom avea o secţiune Favourites, Reading List, New Tab Page şi Reading View. Veţi putea şi continua pe mobil sesiunea de browsing începută pe PC.

Informaţia va fi sincronizată în fundal. Există şi funcţie Hub View care face uşoară administrarea şi găsirea de conţinuturi (Favorite, Reading List, History şi Bookmarks). Reading View va permite să reorganizaţi conţinutul pe o pagină web pentru a scăpa de distragerea atenţiei şi a va axa pe textul citit. Este integrat şi un scanner de cod QR şi există posbilitatea de a partaja foarte uşor articole, plus folosi căutare vocală.

Cine vrea să facă browsing fără tracking are modul InPrivate. O funcţie importantă care lipseşte este posibilitatea de a sincroniza parolele de pe browser-ul de pe PC cu cele de pe mobil. Totul e în faza de test şi vă puteţi înregistra aici pentru a încerca această versiune de Edge.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×