Microsoft actualizează aplicaţia Outlook de pe Android, îi adăugă "add-ins", ce oferă acces la alte aplicații direct din Outlook

Autor:  | Publicat în:  Microsoft  Aplicatii 1.303 ori
<b>Microsoft actualizează aplicaţia Outlook de pe Android, îi adăugă "add-ins", ce oferă acces la alte aplicații direct din Outlook</b>În aceste zile cei de la Microsoft au actualizat și aplicația Outlook de pe Android, software ce primește așa numita funcție "add-ins" prin care se oferă acces la alte aplicații direct din Outlook.

Microsoft îşi continuă promisiunea de a actualiza rapid aplicaţiile de pe ecosistemele rivale şi de a aduce chiar funcţii în exclusivitate pe ele. Spre exemplu Outlook în versiunea pentru Android tocmai a primit "add-ins", prin cel mai nou update.

Outlook

Gmail va primi la rândul său o funcţie similară în perioada următoare. Ce sunt aceste add-ins? Ele sunt un fel de shortcut-uri spre aplicaţiile cele mai importante, accesibile direct din Outlook. Astfel veţi avea acces direct la Evernote, Microsoft Translator, Trello, Smartsheet şi alte aplicaţii de productivitate sau administrare a task-urilor. Pe lista se mai află şi Gfycat sau MojiLala.

Outlook

Add-ins debutau pe Outlook pentru iOS cu ceva vreme în urmă, iar acum e rândul lui Android. Cu ajutorul unui add-in veţi putea salva un mail într-o aplicaţie de management al task-urilor, traduce mail-uri din mers, adăuga note din Evernote şi nu va mai fi nevoie de copy/paste sau să ieşiţi şi intraţi în aplicaţie. Reţineţi că pentru a avea acces la această funcţie trebuie să aveţi un cont de email comercial Outlook.com şi Office 365.

Pentru a activa noua opţiune trebuie să intraţi în setările aplicaţiei Outlook, în zona Add-ins şi apoi să apăsaţi pe semnul de "+" de lângă opţiunile dorite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×