Cele mai interesante aplicatii pentru iPhone ale acestei saptamani

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.317 ori
<b>Cele mai interesante aplicatii pentru iPhone ale acestei saptamani</b>Cei de la Gizmodo ne-au atras atentia cu o lista de aplicatii pe care TREBUIE sa le aveti pe iPhone, altfel ati irosi telefonul cu obisnuitele softuri. Fie ca e vorba de jocuri sau aplicatii utile, iata cam ce aplicatii ar trebui descarcate prin App...

Cei de la Gizmodo ne-au atras atentia cu o lista de aplicatii pe care TREBUIE sa le aveti pe iPhone, altfel ati irosi telefonul cu obisnuitele softuri. Fie ca e vorba de jocuri sau aplicatii utile, iata cam ce aplicatii ar trebui descarcate prin App Store:

Iese in evidenta din start Fast & Furious The Game, un joc care ofera posesorului de iPhone sansa de a concura pe 4 piste diferite, in 36 de masini, dar si optiunea de a efectua misiuni care amintesc mai degraba de GTA. Jocul vine cu foarte interesanta optiune de a concura contra cronometrului si a urca pe YouTube evolutia dumneavoastra. Iata si o mostra de sofat pe iPhone:

New York Times Crossword Daily 2009 este un alt joc tentant pentru iPhone, o varianta digitala a serviciului de cuvinte incrucisate oferit de NY Times la pretul de 40 de dolari. Prin intermediul acestei aplicatii veti cheltui doar 10 dolari pentru a obtine puzzle-ul zilnic plus o arhiva a intregului an. Designul jocului este placut, iar puzzle-urile au metode variate de rezolvare.

Crossword Puzle

iCombat este clasicul joc Combat de pe Atari, pe care nostalgicii il vor adora. Mine, grenade, rachete si tot soiul de explozibile, la pretul de 1 dolar. Jocul provoaca dependenta!

iCombat

In cele din urma, ne oprim asupra lui Mieko, o aplicatie care genereaza efecte grafice atunci cand utilizatorul atinge ecranul, utila atunci cand va plictisiti de jocuri si doriti sa va relaxati.

Mieko

Mai multe aplicatii gasiti la adresa de mai jos.

[Via: Gizmodo.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×