Palm Pre, mai bun decat iPhone?; Cele mai populare aplicatii de pe Pre (Video)

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.790 ori
<b>Palm Pre, mai bun decat iPhone?; Cele mai populare aplicatii de pe Pre (Video)</b>Palm Pre este unul dintre cele mai promitatoare smartphone-uri ale anului, prezentat la CES 2009 si analizat si in cadrul showului CTIA 2009, desfasurat in aceasta saptamana in Las Vegas. Pre se deosebeste total de precedentele modele Palm, atat prin...

Palm Pre este unul dintre cele mai promitatoare smartphone-uri ale anului, prezentat la CES 2009 si analizat si in cadrul showului CTIA 2009, desfasurat in aceasta saptamana in Las Vegas. Pre se deosebeste total de precedentele modele Palm, atat prin design, cat sistemul de operare, in acest caz fiind vorba de webOS, un OS bazat pe Linux.

Interfata noului Palm poate concura lejer cu cea de pe iPhone, cele 2 prezentand numeroase similaritati, atat la nivel estetic, cat si la capitolul functii. Palm Pre are ca avantaj si o tastatura fizica, ce insoteste touchscreen-ul, dar aici este vazut ca un dezavantaj faptul ca nu exista o tastatura virtuala, cu care unii sunt atat de obisnuiti.

Revenind la showul CTIA, Palm si Sprint, operatorul american care va lansa telefonul in aceasta vara, in exclusivitate au prezentat cele mai noi aplicatii ce pot fi rulate pe Pre. Printre acestea s-au numarat Pandora, Fandango, FlightView si aplicatii Nascar. Pandora este o aplicatie de streaming radio, pe care o puteti urmari in actiune mai sus.

Fandango va folosi GPS-ul telefonului pentru a descoperi cele mai noi filme si preturi ale biletelor, la toate cinematografele din apropiere. Puteti chiar sa adaugati un film calendarului dumneavoastra, daca sunteti uituc. In cele din urma, Flightview permite monitorizarea statusului unui zbor pe care il asteptati si include un live tracker, care urmareste parcusul avionului dupa decolare.

[Via: Tgdaily.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×