Chrome în versiunea Android primește o actualizare de UI pentru Autofill; Iată ce s-a schimbat

1.227 ori
<b>Chrome în versiunea Android primește o actualizare de UI pentru Autofill; Iată ce s-a schimbat</b>La început de săptămână iată că browser-ul Chrome bifează un update, cu o noutate importantă în prim plan. Este vorba despre secțiunea Autofill care primește un UI actualizat și scapă de fereastra pop-up care apărea până

La început de săptămână iată că browser-ul Chrome bifează un update, cu o noutate importantă în prim plan. Este vorba despre secțiunea Autofill care primește un UI actualizat și scapă de fereastra pop-up care apărea până acum atunci când doream să ne logăm pe un site cu datele reținute de browser. Ce schimbări au fost aduse la acest capitol și cum puteți beneficia de noul UI aflați din rândurile de mai jos! 

Google Chrome

Ei bine, în locul acelei ferestre pop-up de care aminteam mai sus, acum vom vedea un nou rând ce va apărea deasupra tastaturii virtuale. Aici vom avea afișate datele de login prin care putem da scroll, cât și 3 iconițe în partea din dreapta: iconiță cheie pentru date login, iconiță card decredit pentru opțiuni de plăți, respectiv iconiță locație pentru adrese. 

Această secțiune Autofill va apărea atunci când dăm click pe zona de completare a datelor de login, moment în care ni se vor sugera spre auto-completare acele date salvate în browser. Există și zona de administrare parole, dar și o funcție de sugerare parole puternice pe care Chrome le va salva automat. 

Important de știut faptul că această actualizare de UI pentru Autofill este disponibilă în mod default atât în Chrome Dev, Canary, dar și în versiunile stabile sau beta de Chrome. Pentru activare va trebui să urmați pașii de mai jos:

  1. Deschide Chrome și accesează adresa chrome://flags
  2. Folosind tool-ul search, caută și activează #autofill-keyboard-accesory-view (pentru parole), #enable-autofill-manual-fallback (pentru adrese și metode de plată)
  3. Ieși din Chrome și intră iar, vei observa noul UI Autofill în acțiune

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×