Samsung ar putea aduce un ecran curbat și pe Galaxy S11e; Va avea și variantă 5G (Zvon)

780 ori
<b>Samsung ar putea aduce un ecran curbat și pe Galaxy S11e; Va avea și variantă 5G (Zvon)</b>Începutul săptămânii ne aduce și vești proaspete despre Samsung Galaxy S11e, telefon care potrivit zvonurilor ar urma să aibă parte de câteva upgrade-uri importante. Dacă anterior aflam faptul că bateria sa ar putea ajunge

Începutul săptămânii ne aduce și vești proaspete despre Samsung Galaxy S11e, telefon care potrivit zvonurilor ar urma să aibă parte de câteva upgrade-uri importante. Dacă anterior aflam faptul că bateria sa ar putea ajunge la o capacitate de 3900 mAh, astăzi aflăm detalii despre ce ni se pregătește la capitolul ecran și conectivitate. 

Veștile vin de la Evan Blass și descoperim că modelul Galaxy S11e va opta de această dată pentru un ecran curbat, asta în vreme ce varianta actuală, adică S10e merge pe ruta unui display plat. Crește și diagonala totodată, fiind vehiculat în cazul de față un panou de 6.2 - 6.4 inch.

Un alt detaliu dezvăluit este și acela că S11e ar urma să primească și o variantă 5G, necesară iată pe măsură de rețelele 5G se extind, inclusiv la noi pe plan local. În weekend aflam tot prin intermediul aceluiași zvonac faptul că Galaxy S11+ va ajunge la o diagonală spectaculoasă de 6.9 inch. Pentru această variantă ar fi rezervată și o baterie mai mare, de 5000 mAh!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×