LG Z va fi primul telefon cu ecran flexibil al companiei LG; Un Galaxy Note 3 curbat vine săptămâna viitoare!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.461 ori
<b>LG Z va fi primul telefon cu ecran flexibil al companiei LG; Un Galaxy Note 3 curbat vine săptămâna viitoare!</b>Finalul lui 2013 marchează debutul primelor terminale cu ecran flexibil, iar LG și Samsung sunt în avantgarda lansărilor de acest gen. Astăzi aflăm că primul telefon LG cu ecran flexibil se va numi LG Z, iar Samsung are la rândul său planuri mari...

Finalul lui 2013 marchează debutul primelor terminale cu ecran flexibil, iar LG și Samsung sunt în avantgarda lansărilor de acest gen. Astăzi aflăm că primul telefon LG cu ecran flexibil se va numi LG Z, iar Samsung are la rândul său planuri mari de acest gen pentru perioada următoare.

imagine prelucrată

Samsung va lansa o versiune limitată de Galaxy Note 3 cu ecran flexibil săptămâna viitoare se pare. LG Z în schimb nu are o dată clară de lansare, deși zvonurile afirmă că el se afla deja în producție și ar trebui să debuteze către finalul acestei luni. Rețineți totuși că nici LG Z și nici noul Note 3 nu vor fi flexibile la modul în care vă imaginați.

E vorba doar despre ecranele lor, care se vor putea îndoi ușor. Alte componente precum baterii sau plăci de bază nu vor dispune de flexibilitate. Ideea este de a face marginile ecranelor mai mici și de a implementa ecrane ce nu se pot sparge. Ambele noi handseturi se vor livra într-un număr limitat de unități pentru a testa piața.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×