Chrome pentru Android vă permite acum să descărcaţi pagini web şi media pentru vizualizare offline

1.911 ori
<b>Chrome pentru Android vă permite acum să descărcaţi pagini web şi media pentru vizualizare offline</b>Cea mai nouă versiune a browser-ului Chrome pentru Android ne aduce și funcția care ne permite descărcarea de pagini web și multimedia pentru a le vedea ulterior offline când nu avem acces la o conexiune de date. Acest feature este unul chiar interesant

Google a anunţat astăzi faptul că va actualiza Chrome în versiunea pentru Android în următoarele zile, implementând o funcţie mult dorită de utilizatori. E vorba despre posibilitatea de a descărca media şi pagini web pentru vizualizare offline.

Chrome ajunge la versiunea 55.0.2883.84 cu această ocazie şi primeşte şi bug fix-uri. Nouă funcţie permite descărcarea de muzică, clipuri video şi chiar pagini web în întregime pentru vizualizarea offline. Putem şi să partajăm downloadurile direct din Chrome. O altă noutate este posibilitatea de a sublinia cuvintele scrise greşit în câmpurile text şi primim și îmbunătăţiri la nivel de căutare contextutlă şi interfaţa asociată.

Pentru că sunt sigur că aveţi cu toţii Chrome instalat pe terminale, trebuie doar să intraţi în Play Store, să căutaţi "Chrome" şi să vedeţi dacă apare opţiunea "Update" în dreptul său pentru a trece la noua versiune. Să vedem şi în ce măsură vor începe utilizatorii şi hackerii să abuzeze funcţia de download media, ripuind melodii şi clipuri cu copyright de pe site-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×