Samsung Galaxy A7 (2017) se arată la față prin intermediul unor invitații cu iz oficial

1.808 ori
<b>Samsung Galaxy A7 (2017) se arată la față prin intermediul unor invitații cu iz oficial</b>Chiar de curând am aruncat o privire asupra unui clip video detaliat în care ne era prezentat smartphone-ul Samsung Galaxy A5 (2017), telefon ce ar putea fi lansat până la sfârșitul acestui an. Astăzi vedem și o imagine cu modelul ceva mai generos la

Recent priveam asupra unui clip video destul de detaliat în care ne era prezentat nimeni altul decât Samsung Galaxy A5 (2017), telefon ce ar putea fi lansat oficial până la sfârșitul acestui an. Astăzi în schimb ni se arată la față și modelul phablet numit Galaxy A7 (2017) - produs ce apare pe o invitație cu iz oficial, un lucru ce ne poate sugera doar faptul că lansarea oficială este mai aproape decât ne așteptam.

Samsung Galaxy A7 2017

Ca design se remarcă și aici influențe aduse de către flagship-ul Galaxy S7, noul A7 oferindu-ne o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă glossy curbată spre margini. Există și acel buton home fizic cu scanner de amprente la bord, iar panoul frontal este acoperit de sticlă 2.5D.

Din punct de vedere al dotărilor hardware, acest produs ne va aduce un display de 5.7 inch cu tehnologie Super AMOLED și rezoluție Full HD, un procesor octa-core Samsung Exynos 7870 și 3 GB memorie RAM. Printre altele vor regăsi și certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf și o cameră foto selfie de 16 megapixeli cu suport pentru captură 1080p și deschidere f/1.9. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×