Waze vă ajută acum să găsiţi cel mai bun loc de parcare, printr-un parteneriat cu Inrix

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 955 ori
<b>Waze vă ajută acum să găsiţi cel mai bun loc de parcare, printr-un parteneriat cu Inrix</b>Una dintre cele mai apreciate soluții de navigare și urmărire a traficului este Waze - aplicație foarte populară și pe plan local. Aflăm astăzi că software-ul include de acum înainte o funcție prin care utilizatorii vor putea găsi mult mai rapid un loc de

Waze, una dintre cele mai apreciate soluţii de navigare şi trafic din România, dar şi la nivel global, a început să includă şi funcţii legate de parcare, cu aportul companiei Inrix. Astfel, acum utilizatorii vor găsi mai uşor un loc de parcare în zona lor.

Waze

Waze a lansat funcţionalitatea "Where to Park", care sugerează locuri de parcare aproape de destinaţie şi le permite utilizatorilor să navigheze acolo direct. Inrix este un agregator de date legate de parcări, iar Waze vă permite să navigaţi direct spre locul de parcare. Un studiu realizat de Frost & Sullivan anul trecut arată ca un şofer pierde în medie 55 de ore căutând un loc să îşi lase maşina într-un an.

Google şi serviciul deţinut de ei, Waze doresc să rezolve problema, prin noua funcţionalitate. Deocamdată baza de date se aplică pentru America de Nord şi Europa, iar informaţiile legate de parcare de la Inrix vor fi integrate în următoarele luni. Inrix lansa primul serviciu de parcare dinamică în 2013, iar în 2015 cumpăra ParkMe, lider de piaţă în zona de localizare a parcărilor, dar şi a rezervărilor pentru astfel de locuri.

Parteneriatul cu Waze nu e întâmplător, Inrix fiind furnizor oficial de informaţii şi servicii pentru Audi, BMW, Lexus, Porsche sau Toyota, deci un nume apreciat în industria auto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×